Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: لیزا ماری پریسلی که سال 1993 در 25 سالگی حدود 100 میلیون دلار از پدر نامدار خود الویس به ارث برده بود، در کمتر از 25 سال تمام آن پول هنگفت را خرج کرد و حالا فقط 14 هزار دلار ته حسابش باقی مانده است.

پریسلی 50 ساله که معلوم نیست این همه پول را کجا و چگونه هزینه کرده، همه تقصیرها را گردن مدیر پیشین خود بری سیگل انداخته و از او به خاطر ندانم‌کاری و مدیریت بی‌پروا به دادگاه شکایت برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او مدعی است کاهش خیره‌کننده دارایی‌های مانده از پدرش حاصل اشتباه سیگل در سرمایه‌گذاری‌های ناشیانه در 25 سال گذشته بوده و جالب اینکه آقای مدیر هم مدعی است لیزا در حیف و میل کردن پول یک حرفه‌ای تمام‌عیار و 800 هزار دلار به خود او بدهکار است.
دارایی‌های الویس هنگام مرگ او در 1977 به چند میلیون دلار کاهش یافته بود اما قدرت نام و برند الویس و البته جاذبه‌های گردشگری عمارت گریس‌لند (خانه پریسلی بزرگ در ممفیس، تنسی) باعث افزایش آن تا مرز 100 میلیون دلار شد. به این ترتیب، لیزا ماری در جشن تولد 25 سالگی خود وارث یک ثروت 100 میلیونی شد تا به لطف شهرت پدرش زندگی خود را در کمال آرامش و رفاه کامل بگذراند.
گفته می‌شود فرزند پرحاشیه الویس بخشی از دارایی‌های خود را در شرکت برپاکننده رقابت‌های امریکن آیدل سرمایه‌گذاری کرده بود که با ورشکست شدن آن، پول لیزا ماری هم دود شد و رفت هوا. گزارش‌های اداره مالیات آمریکا نشان می‌دهد درآمدهای بنیاد خیریه پریسلی از سال 2009 به بعد روز به روز رو به کاهش گذاشته و به 26 میلیون دلار در سال رسیده است.
لیزا ماری که پیش از این مدت‌های کوتاه با مایکل جکسن و نیکلاس کیج زندگی کرده بود، سه آلبوم در کارنامه دارد و این روزها درگیر یک مبارزه حقوقی پس از جدایی از شوهر چهارمش مایکل لاکوود است. او مدعی شده 16 میلیون دلار بدهی دارد، در حالی که آقای لاکوود اعلام کرده لیزا ماری هرگز ارزش دارایی‌ها و موجودی حساب‌هایش را آشکار نکرده بود.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۸۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟

به گزارش اتاق خبر به نقل از  اکوایران، چند وقت پیش، برخی بلاگرهای فضای مجازی مدعی شدند در سال جدید برای تمدید قرارداد اجاره، مالکانشان درخواست دریافت اجاره به صورت دلاری را داشتند.

 

برخی از واسطه‌گران این منطقه در رابطه با این موضوع، تایید کردند که معدود مالکانی وجود دارند که خواهان دریافت اجاره به صورت ارزی هستند.

بخش دیگری از این مالکان نیز گفتند، مالکانی که خارج از کشور هستند این گزینه را مطرح می‌کنند؛ اما به گفته برخی دیگر، مالکانی در داخل ایران به دنبال مشتری دلاری هستند و البته دسته آخر تاکید داشتند اجاره دلاری بازار خودش را دارد.

به گفته آنها، برخی مالکان ملک خود را به به افراد خارجی همچون دیپلمات‌ها و کارکنان شرکت‌های چندملیتی اجاره می‌دهند و بنابراین، با نرخ دلار حساب می‌کنند.

همچنین تعدادی از واسطه‌گران، تاکید داشتند به دلیل اینکه این موضوع قانونی نیست حاضر به نوشتن قرارداد نیستند.

به گفته تعدادی دیگر، مستاجران ایرانی حاضر به پذیرش ریسک قرارداد ارزی نیستن و معمولا تن به اجاره نمیدهند؛ اما بعضی از واسطه ها نیز می‌گفتند قبلا چنین مواردی داشته‌اند اما امسال تا به الان نه.

در بررسی فایل‌های لوکس تو مناطق 1 و 2 و 3 تعداد این فایل‌ها قابل توجه نبود اما برای مثال، واحدی 90 متری مبله با تمام امکانات در محله جردن، بدون ودیعه، اجاره ماهانه اش 700 دلار گذاشته شده البته اشاره شده که کل این ساختمان 5 طبقه به افراد خارجی اجاره داده می‌شود.

نکته دیگر اینکه معمولا این واحد به همین صورت مبله هستند و مدت زمان اجاره آن طولانی نیست .

واحدی 300 متری با 23 سال ساخت در همین محله با تمام امکانات و مبله، 1500 دلار ماهانه قیمت گذاشته شده که در آگهی ذکر شده برای مستاجران ایرانی در صورت پرداخت ریالی، ضربدر دلار روز می‌شود.

 

 

دیگر خبرها

  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟
  • ماجرای گم شدن یسنا کوچولو چه بود؟
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • شگفتی از دستمزد میلیون دلاری بازیکن سابق استقلال
  • ماجرای مفقود شدن«یسنا» ۴ ساله چیست؟
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳