Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر پاکستان با نژادپرست خواندن همتای هندی خود و رد هر گونه تمایلش برای برگزاری دیداری بین آنها، نسبت به خطر بالا گرفتن جنگ بین دو کشور بر سر منطقه کشمیر به دلیل تداوم سرکوبگری‌های هند در این منطقه هشدار داد.

به گزارش ایسنا، به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، این اظهارات عمران خان نخست وزیر پاکستان بعد از آن مطرح شد که دونالد ترامپ از رهبران هند و پاکستان خواست تا اختلافاتشان را حل‌وفصل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که با نارندرا مودی نخست وزیر هند در سه روز گذشته دو بار در خاک کشورش با سفر او به آنجا برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل دیدار کرده، در اظهاراتی عجیب محبوبیت نخست وزیر هند را با محبوبیت الویس پریسلی ستاره تاریخ موسیقی پاپ آمریکا مقایسه کرد.

اما عمران خان نخست وزیر پاکستان در گفت‌وگو با خبرنگاران در روز سه‌شنبه در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، توصیف متفاوتی برای مودی به کار برده و او را "نژادپرست" خواند.

عمران خان با اشاره به روند بازداشت‌های گسترده، متوقف شدن فعالیت بیمارستان‌ها و آن چه که او "سکوت خبری محض" در کشمیر خواند، گفت: برای مدت 50 روز مردم کشمیر با استفاده از 900 هزار سرباز در محاصره قرار گرفته‌اند.

وی افزود: در این روزگار و عصر واقعا بی سابقه است که 8 میلیون نفر را در یک زندان باز قرار دهند. بزرگترین نگرانی مربوط به این است که به مجرد برداشته شدن حکومت نظامی در کشمیر چه اتفاقی می‌افتد؟ ما نگران هستیم که با حضور این 900 هزار سرباز در آنجا شاهد یک کشتار خواهیم بود. این پتانسیل هست که پاکستان وهند به عنوان دو کشور مسلح به سلاح هسته‌ای در مقطعی سرانجام با یکدیگر روبه‌رو شوند.

در حالی که عمران خان نسبت به خطر جنگ بین هند و پاکستان هشدار داد اما ترامپ در صحبت‌هایش حین دومین دیدارش با مودی در سه روز گذشته با مودی، لحن متفاوتی داشت.

ترامپ روز سه‌شنبه مودی را پس از آن با الویس پریسلی ستاره تاریخ موسیقی پاپ آمریکا مقایسه کرد که مودی به هنگام ورود به هیوستن در تگزاس آمریکا در روز یکشنبه با استقبال گرمی روبه‌رو و گزارش شد که بالغ بر 50 هزار تن از هندی‌تبارهای آمریکا در تگزاس از او در حالی که رئیس جمهور آمریکا در آن جا به او پیوست استقبال کردند.

ترامپ همچنین در حالی که او و مودی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با یکدیگر دیدار کردند گفت: این مردم شدیدا به وجد آمدند. استقبال مثل استقبالی بود که زمانی از الویس پریسلی به عمل آمد.

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره میزان صمیمتش با مودی گفت: این رابطه تا آن جایی که می‌شده، خوب شده است. من احترامی بالا و تحسین زیادی برای او قائل هستم و او را واقعا دوست دارم.

او مودی را یک "مرد متشخص بزرگ" و یک "رهبر عالی" توصیف کرد و پیشنهاد داد، او را "پدر هند" بخوانند.

خود مودی نیز شدیدا از ترامپ تحسین کرد و گفت: ترامپ قطعا دوست من است اما او همچنین دوست هند نیز هست.

ترامپ از مودی خواست در ارتباط با موضوع کشمیر با عمران خان یک راه حل پیدا کنند.

این در حالی است  که ترامپ روز دوشنبه با عمران خان هم دیدار کرده بود. عمران خان گفت، موضوع کشمیر را در دیدارهایش با رهبران جهان مطرح کرده اما تمایلی به دیدار با مودی ندارد.

او تاکید کرد: متاسفانه امروز هند تحت رهبری شخصی نژاد پرست و حامی برتری هندوها قرار گرفته است. آنها مسلمانان را شهروندان برابر با دیگر شهروندان در نظر نمی‌گیرند.

عمران خان همچنین به اظهارات اخیر رئیس ارتش هند، ژنرال بیپین راوات، که اسلام‌آباد را متهم به فعالسازی دوباره اردوگاه‌های شبه‌نظامیان در کشمیر تحت کنترل خود  کرده بود واکنش نشان داد.

او گفت: این شخص سند و مدرکی برای ادعاهایش ارائه نکرده و صحبت های او مهمل هستند.

وی افزود: پاکستان اکنون چه منفعتی می‌تواند در فرستادن تروریست‌ها به آنجا آن هم در حالی که 900 هزار نیروی امنیتی در آنجا هستند داشته باشد؟ تمام اتفاقی که ممکن است در آنجا بیفتد تشدید سرکوب مردم کشمیر خواهد بود.

عمران خان همچنین گفت: به درخواست ترامپ شروع به میانجی‌گری برای مذاکرات بین رئیس جمهور ایران و رئیس جمهور آمریکا کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عمران خان نارندرا مودی دونالد ترامپ هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۴۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود

به گزارش جماران؛ به نقل از مهر، وزیر علوم در دولت اصلاحات تصریح کرد که دانشجوها، استادها و حتی مدیران دانشگاه‌ها در آمریکا به صورت سازمان‌یافته در معرض سرکوب یا فشارهای سیاسی قرار دارند.

«مصطفی معین» وزیر علوم در دولت اصلاحات با اشاره به سرکوب خشن جنبش دانشجویی در آمریکا توسط نیروهای نظامی و امنیتی این کشور، با بیان اینکه ️دانشگاه در کنار رسانه، سینما، اقتصاد و ساختار حکومت، از جمله نهادهای تحت نفوذ صهیونیست‌ها در آمریکا است اظهار کرد: تداوم اعتراض‌های دانشجویی توسط جوانان و دانشجویان آزاده آمریکایی از ملیت‌های مختلف -از جمله جهان سوم- علیه جنایات رژیم صهیونیستی، می‌تواند تأثیر زیادی بر افکار عمومی جامعه آمریکا بگذارد.

استاد پیشین دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه اعتراض‌ها در آمریکا حتی می‌تواند امنیت گروه‌های یهودی افراطی را در معرض خطر قرار بدهد، افزود: البته از طرف دیگر این اعتراض‌ها موجب شده تا دانشجوها، استادها و حتی مدیران دانشگاه‌ها به صورت سازمان‌یافته در معرض سرکوب و یا فشارهای سیاسی قرار بگیرند.

معین با بیان اینکه حمایت تمام‌قد دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی منجر به تخریب وجهه بین‌المللی و داخلی آمریکا شده است، گفت: ️صهیونیست‌ها رسوخ عمیقی در ساختار حکومتی آمریکا اعم از مجلس و دولت و دستگاه قضائی دارند و در مقابل، رژیم نامشروع و اشغالگر صهیونیستی هم نماینده و حافظ منافع آمریکا و غرب در منطقه راهبردی و نفت‌خیز خاورمیانه است؛ به خاطر این نقش راهبردی رژیم اشغالگر به تکنولوژی و سلاح‌های پیشرفته، تجهیز شده است.

اعتراض دانشجویان به جنایات صهیونیست‌ها می‌تواند به افکار عمومی جوامع جهت بدهد

وزیر علوم در دولت اصلاحات با اشاره به زمینه‌های شکل‌گیری جنبش دانشجویی در آمریکا گفت: در جوامعی که اختلاف‌های طبقاتی، تبعیض و نابرابری در آن‌ها شدید و ساختار، استبدادی و بدون تشکل‌ها و احزاب و رسانه‌های آزاد است، همواره احتمال بروز جنبش‌های عدالت‌طلبانه و ضد دیکتاتوری از سوی دانشجویان وجود دارد که نمونه‌های اعتراضی آن را می‌توانیم اکنون در آمریکا، آلمان و فرانسه و همچنین در برخی کشورهای اسلامی ببینیم.

معین همچنین با اشاره به اهمیت و تأثیر جنبش جهانی دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: به طور کلی ️در دنیا و همچنین در کشور خودمان، نهاد دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران بخش خصوصی، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتر و در نتیجه تأثیرگذاری بیشتری در یک جامعه برخوردار هستند و اعتراض آن‌ها نسبت به جنایات صهیونیست‌های نژادپرست و تجاوزگر می‌تواند به افکار عمومی جوامع جهت بدهد و به تغییر سیاست‌های دولت‌ها و حتی تغییر آن‌ها منجر شود.

دیگر خبرها

  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ
  • تایمز: ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • تایمز: ترام طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود